Ochtend

5 April, ochtend

Toen ik gisteravond de gordijnen dicht deed, viel mij ineens een donker vlekje op een van de oren van mijn paashaas op. Ik heb er maar even een lampje bij gepakt om het beter te kunnen zien: zowaar, een rode kever. Ik kreeg een soort deja vu-gevoel. Zo’n kever had ik vorig jaar ook al eens in mijn woonkamer gevonden. Ik heb het even opgezocht en ja hoor, op een dag na is het precies een jaar geleden geweest. Het beestje zat toen 50cm verderop op het raam.

4 gedachten over “5 April, ochtend

  1. Mooi plekje heeft hij gekozen maar het is zeker geen Leliehaantje zoals je in de log van een jaar geleden schreef, die zien er heel anders uit. Ik denk ook dat het een vrouwtjes boktor is.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.