5 April, ochtend

Toen ik gisteravond de gordijnen dicht deed, viel mij ineens een donker vlekje op een van de oren van mijn paashaas op. Ik heb er maar even een lampje bij gepakt om het beter te kunnen zien: zowaar, een rode kever. Ik kreeg een soort deja vu-gevoel. Zo’n kever had ik vorig jaar ook al eens in mijn woonkamer gevonden. Ik heb het even opgezocht en ja hoor, op een dag na is het precies een jaar geleden geweest. Het beestje zat toen 50cm verderop op het raam.

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

door

Reacties

4 reacties op “5 April, ochtend”

 1. Jetske avatar

  Die heeft wel een mooi plekje uitgezocht. Ik ben blij dat deze niet op mijn oor rondkruipt. 😉
  Volgens mij is het een boktor soort. Volgens mij is dit een vrouwtje van de rode smalbok.
  http://www.gardensafari.net/dutch/picpages/corymbia_rubra.htm

 2. Margo avatar

  Dit is de zogenaamde Paaskever! :mrgreen:

 3. Louise avatar

  mooie, leuke foto! Dat beestje heeft een stipte ingebouwde kalender!

 4. Ank avatar

  Mooi plekje heeft hij gekozen maar het is zeker geen Leliehaantje zoals je in de log van een jaar geleden schreef, die zien er heel anders uit. Ik denk ook dat het een vrouwtjes boktor is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *