8 April, ochtend

Ik keek gisteren even vreemd op toen ik vanuit mijn woonkamerraam een ooievaar statig zag rondstappen. Verderop in het weiland liep er nog een.  Zouden ze misschien een nest gaan bouwen in de buurt? Er staat al jaren een paal met een wiel er op te wachten op een ooievaarspaar. Maar vanmorgen bedacht ik mij dat het waarschijnlijk de vogels van het nest aan de andere kant van de IJssel zijn.

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

door

Reacties

4 reacties op “8 April, ochtend”

 1. Resi avatar
  Resi

  Ik weet dat de tijd snel gaat, ik heb zelf ook al moeite het bij te houden. Maar het is toch echt al april hoor Marmein 😉

 2. Marmein avatar
  Marmein

  Ha ha ! Is het weer zover? Ik zal van Maart wel even April maken.

 3. Ina avatar

  😯 Eeeeehhh sinds wanneer woon jij zo.?? 8)

  Ik heb tegenwoordig ook iets bijzonders bij mij in de buurt
  koppel zwanen, zo`n 20 stuks denk ik waartussen 1 zwarte zit
  heb toch een keer extra goed gekeken van, zie ik dat goed.??.

 4. Rileo avatar

  De ooievaars vliegen mij om de oren.
  Kijk maar even op mijn website.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *