Ochtend

8 April, ochtend

Ik keek gisteren even vreemd op toen ik vanuit mijn woonkamerraam een ooievaar statig zag rondstappen. Verderop in het weiland liep er nog een.  Zouden ze misschien een nest gaan bouwen in de buurt? Er staat al jaren een paal met een wiel er op te wachten op een ooievaarspaar. Maar vanmorgen bedacht ik mij dat het waarschijnlijk de vogels van het nest aan de andere kant van de IJssel zijn.

4 gedachten over “8 April, ochtend

  1. Ik weet dat de tijd snel gaat, ik heb zelf ook al moeite het bij te houden. Maar het is toch echt al april hoor Marmein 😉

  2. Ha ha ! Is het weer zover? Ik zal van Maart wel even April maken.

  3. 😯 Eeeeehhh sinds wanneer woon jij zo.?? 8)

    Ik heb tegenwoordig ook iets bijzonders bij mij in de buurt
    koppel zwanen, zo`n 20 stuks denk ik waartussen 1 zwarte zit
    heb toch een keer extra goed gekeken van, zie ik dat goed.??.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.