13 April, morgen

Ze zijn er weer, het echtpaar Eend. Vorig jaar keek ik vreemd op toen ze ineens mijn tuin in wandelden. Nu ben ik er aan gewend als ik ze van verre al snaterend aan hoor komen. Toch blijft het eigenaardig, twee van die eenden die zich een paar weken lang tussen de woonhuizen op houden terwijl achter de huizen het water is.

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

door

Reacties

3 reacties op “13 April, morgen”

 1. frank avatar

  nog vreemder is het die eenden op het dak te zien,
  zijn er al jonkies op het plein voor je werk?
  🙂

 2. Marmein avatar
  Marmein

  Ik heb nog geen nest ontdekt. Het zou kunnen dat er in de bloembak voor het cafe een nest zit, die heb ik nog niet gecontroleerd.

 3. Laura avatar
  Laura

  Het schijnt wel vaker voor te komen bij eenden dat ze op plekken broeden waar zij (én de jonkies) niet weg kunnen komen; bij een binnenplaats gebeurde dat een keer. Moest de dierenambulance er aan te pas komen om ze te vangen en op open stuk weer uit te zetten. (Ik zag dat ooit op BBC).
  Ze kregen gelukkig alle 7 kleintjes, plus moeders, te pakken… 😆

  Prachtige foto zo van onderaf! 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *