17 April, ochtend

Al jaren heb ik een soort van ornament, een zonnetje dat twee handen als een kommetje voor zich op houd. Ik ben er altijd van uit gegaan dat dit een drinkbakje voor vogels was. Maar toen ik eerder deze week er water in goot bleek het water door een spleetje tussen de handen weg te lopen.

Toen ik er langs liep met een zakje vogelzaad, bedacht ik mij dat het ding dan maar een vogelvoederbakje moest worden. En dat gaat prima, regelmatig komen er mussen langs die wat zaadjes komen snoepen. Vandaag heb ik een poging gedaan om ze op te foto te zetten, maar helaas, of eigenlijk gelukkig, de mussen zijn zeer alert i.v.m. de vele katten in de buurt en dus vliegen ze bij de minste geringste beweging van mij achter het raam weg. Deze duifjes waren iets minder voorzichtig waardoor ik een foto kon maken.

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

door

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *