Ik loop heel erg achter met mijn foto’s. Ik ben nogal druk met mijn tuintje de laatste tijd. En dus prop ik maar wat foto’s in mijn ochtendlogjes. Zoals bijvoorbeeld deze foto’s. Die maakte ik afgelopen vrijdag. Een asdeeltjes-zonsondergang kon ik natuurlijk niet zomaar voorbij laten gaan. Al vond ik hem niet zo spectaculair rood als de foto’s die ik op het journaal zag.

Terwijl ik daar aan de waterkant stond kwam er vanuit de verte een zwaan aangezwommen. Blijkbaar had hij het op mij voorzien want hij kwam rechtstreeks op mij af. Helaas voor hem had ik geen brood bij me, en dat werd niet op prijs gesteld. Elke keer wanneer ik even op mijn hurken ging zitten om een foto laag over het water te maken kwam de zwaan blazend op mij af. (en nee, er was geen nest in de buurt).

Dan maar half door de knieën en snel een foto gemaakt voor hij uit het water zou komen.