19 April, ochtend

Ik loop heel erg achter met mijn foto’s. Ik ben nogal druk met mijn tuintje de laatste tijd. En dus prop ik maar wat foto’s in mijn ochtendlogjes. Zoals bijvoorbeeld deze foto’s. Die maakte ik afgelopen vrijdag. Een asdeeltjes-zonsondergang kon ik natuurlijk niet zomaar voorbij laten gaan. Al vond ik hem niet zo spectaculair rood als de foto’s die ik op het journaal zag.

Terwijl ik daar aan de waterkant stond kwam er vanuit de verte een zwaan aangezwommen. Blijkbaar had hij het op mij voorzien want hij kwam rechtstreeks op mij af. Helaas voor hem had ik geen brood bij me, en dat werd niet op prijs gesteld. Elke keer wanneer ik even op mijn hurken ging zitten om een foto laag over het water te maken kwam de zwaan blazend op mij af. (en nee, er was geen nest in de buurt).

Dan maar half door de knieën en snel een foto gemaakt voor hij uit het water zou komen.

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

door

Reacties

3 reacties op “19 April, ochtend”

 1. sheila avatar
  sheila

  Hoezo “achter me je foto’s”? Voor de kijker toch niet merkbaar want deze zijn van vrijdag, dat is toch recent ook nog. ……en mooi….. en actueel met de aslucht al is dat niet zichtbaar.
  Wel uitkijken met die zwanen, ik vind ze eng als ze zo dichtbij komen.

 2. Marie-Claire avatar

  De kleuren van de bovenste, bijzonder mooi !

 3. Margo avatar

  Ik heb ook heel wat vulkaanstofwolkzonsondergangen gezien, maar deze is veel mooier. De jouwe heeft net dat iets extra, dat eendje dat een een V in het water tekent en daardoor een beeld van rust creëert, en die boom rechts, met het spiegelbeeld voor het broodnodige evenwicht. Iedereen kan een foto schieten van een rode lucht. Jij maakt er een beeld met ziel van.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *