20 April, ochtend

En ja hoor, daar zijn ze weer, foto’s uit de oude doos. Deze nog van mijn weekendje in Limburg.  Nu het weer even ietsje minder is leek het mij een goed idee om met wat vrolijke bloesems de dag te openen. Als ik het goed heb dan zijn dit kersenbloesems

Het wordt trouwens hoog tijd dat ik de kersenwijn, die ik van de kersen van deze bomen maakte, eens ga bottelen.

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

door

Reacties

Eén reactie op “20 April, ochtend”

  1. Resi avatar
    Resi

    Wat is de wereld toch mooi he? Eerst al die prachtige sneeuw, nu die fantastische bloemen. En zo gaat het het hele jaar door.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *