29 April, ochtend

Geplaatst op

Afgelopen weekend heb ik mijn eerste wijn gebotteld. 30 flessen kersenwijn en 5 flessen aardbeienwijn. Vooral de aardbeienwijn is goed gelukt. Nu de paardenbloemen volop in bloei staan is het tijd om aan mijn volgende wijnproject te beginnen: paardenbloemwijn.

Ik heb in iedergeval al een mooi plekje gevonden waar veel paardenbloemen staan: op de dijk bij de Vreugderijkerwaard. Het klaar maken van de paardenbloemen na het plukken is trouwens nog een hele klus. Na anderhalf uur bloemblaadjes van de steeltjes draaien heb ik ruim 200 gram in de diepvries liggen. Nu de andere anderhalf kilo nog.

Eén antwoord op “29 April, ochtend”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.