29 April, ochtend

Afgelopen weekend heb ik mijn eerste wijn gebotteld. 30 flessen kersenwijn en 5 flessen aardbeienwijn. Vooral de aardbeienwijn is goed gelukt. Nu de paardenbloemen volop in bloei staan is het tijd om aan mijn volgende wijnproject te beginnen: paardenbloemwijn.

Ik heb in iedergeval al een mooi plekje gevonden waar veel paardenbloemen staan: op de dijk bij de Vreugderijkerwaard. Het klaar maken van de paardenbloemen na het plukken is trouwens nog een hele klus. Na anderhalf uur bloemblaadjes van de steeltjes draaien heb ik ruim 200 gram in de diepvries liggen. Nu de andere anderhalf kilo nog.

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

door

Reacties

Eén reactie op “29 April, ochtend”

  1. Mischa avatar

    hoi Marmein

    ook leuk om pluis te blazen straks 😉

    ik wens je alvast een prettig weekend !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *