Ochtend

29 April, ochtend

Afgelopen weekend heb ik mijn eerste wijn gebotteld. 30 flessen kersenwijn en 5 flessen aardbeienwijn. Vooral de aardbeienwijn is goed gelukt. Nu de paardenbloemen volop in bloei staan is het tijd om aan mijn volgende wijnproject te beginnen: paardenbloemwijn.

Ik heb in iedergeval al een mooi plekje gevonden waar veel paardenbloemen staan: op de dijk bij de Vreugderijkerwaard. Het klaar maken van de paardenbloemen na het plukken is trouwens nog een hele klus. Na anderhalf uur bloemblaadjes van de steeltjes draaien heb ik ruim 200 gram in de diepvries liggen. Nu de andere anderhalf kilo nog.

Eén gedachte over “29 April, ochtend

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.