Ochtend

5 Mei, ochtend

Afgelopen weekend is het tussenstuk van de nieuwe spoorbrug over de IJssel geplaatst. Jammer genoeg kon ik daar niet bij zijn, het moet wel een imposant gezicht zijn geweest gezien het formaat. Dat het groot is kun je goed zien wanneer je vanaf het Engelse Werk naar de bruggen kijkt.

2 gedachten over “5 Mei, ochtend

  1. Jammer dat het weer niet beter was, anders was ik er wel ff naar toe gegaan, maar… het is wel een mooie brug hoor !

  2. Al met al heeft het 2 dagen geduurd en er was ook nog een vertraging van een aantal uren opgelopen dus het was een lange koude natte ‘zit’ als ik mijn collegafotografen van weblog zwolle mocht geloven.
    Prachtig deze foto, mooi dat contrast tussen de beide bruggen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.