Ochtend

6 Mei, ochtend

Kijkend naar de beukenhagen in de wijk leek het mij dat het in het beukenbos nog niet groen zou zijn. Maar toen ik dit weekend de beuken bij Spier langs de A28 zag staan, wist ik dat ik mij daar flink in had vergist. Gisteren was het voor mij een vrije dag en was het mooi weer. Een mooie gelegenheid om het groene beukenbos te gaan bewonderen.

5 gedachten over “6 Mei, ochtend

 1. Mooi Marmein en die kleuren zijn echt want ik woon er tussen.
  De beuk is nu op zijn mooist vooral met een beetje zon d’r bij.

 2. Ik weet niet of je dit met een groothoeklens gemaakt hebt,
  maar dat effect heeft het wel;
  met die frigroene bladeren zo close-up bovenin,
  en dat wijdse diepte-effect in de verte is dat erg fraai!

 3. Het is inderdaad met een groothoeklens gemaakt. En dankjulliewel!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.