Ochtend

9 Mei, ochtend

Zou ik vanmorgen toch bijna vergeten een ochtendlogje te maken. Ik ben veel te druk met een nieuwe site, maar daarover later op de dag meer. Eerst even mijn ochtendlogje maken. Ik grijp hiervoor even terug naar afgelopen woensdag. De foto’s van mijn beukenboswandeling heb ik nog steeds niet geplaatst. In die serie van beukenbomen zitten twee foto’s die we eigenlijk niet in passen. Aan het einde van mijn wandeling kwam ik bij een bosvennetje met aan de rand een paar berken. Vooral de weerspiegeling vond ik mooi en het effect op de foto heel appart.

Het was zowiezo een mooi plekje. Heerlijk om na een wandeling even voor je uit te staren over het verstilde water.

3 gedachten over “9 Mei, ochtend

  1. Ze zijn weer WOW! 😀
    Mooi die ranke berken toch zo scherp erop (op de onderste foto)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.