9 Mei, ochtend

Zou ik vanmorgen toch bijna vergeten een ochtendlogje te maken. Ik ben veel te druk met een nieuwe site, maar daarover later op de dag meer. Eerst even mijn ochtendlogje maken. Ik grijp hiervoor even terug naar afgelopen woensdag. De foto’s van mijn beukenboswandeling heb ik nog steeds niet geplaatst. In die serie van beukenbomen zitten twee foto’s die we eigenlijk niet in passen. Aan het einde van mijn wandeling kwam ik bij een bosvennetje met aan de rand een paar berken. Vooral de weerspiegeling vond ik mooi en het effect op de foto heel appart.

Het was zowiezo een mooi plekje. Heerlijk om na een wandeling even voor je uit te staren over het verstilde water.

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

door

Reacties

3 reacties op “9 Mei, ochtend”

 1. Laura avatar
  Laura

  Ze zijn weer WOW! 😀
  Mooi die ranke berken toch zo scherp erop (op de onderste foto)

 2. Rileo avatar

  Ik dacht even: Heb ik nu storing in beeld…? 🙄

 3. Mischa avatar

  Héél mooi !
  Deze foto’s lijken geschilderd

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *