10 Mei, ochtend

Ik weet het, ik moet ze niet aanmoedigen. Maar ze zijn zo grappig zoals ze van het begin van de straat aan komen waggelen om vervolgens naar mijn achtertuin te gaan. Daar zitten ze dan rustig te wachten tot ik naar buiten kom. Dan beginnen ze, tot grote schrik van Xarak, te kwaken en naar mij toe te komen. Vooral het mannetje kent geen angst. Die gaat niet aan de kant en dus moet ik regelmatig om hem heen lopen.  Ze mogen wat mij betreft lekker mee snoepen van het vogelzaad.

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

door

Reacties

3 reacties op “10 Mei, ochtend”

 1. Laura avatar
  Laura

  Hahahaha, énige foto! :mrgreen:

 2. Hugo Pol avatar
  Hugo Pol

  Marmein denk er aan dat eenden ook onzettende schoffelaars kunnen zijn die je de hele tuin op de kop kunnen zetten
  Gr.Hugo.

 3. Alwin avatar

  Prachtige foto!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *