Ochtend

De tuin van Marmein

Zoals jullie misschien wel weten ben ik de laatste tijd met mijn tuin bezig. Het is voor mij een hele worsteling om de tuin op te bouwen van een saaie, grauwe tuin naar iets mooiers. De ene week heb ik plannen en de volgende week gooi ik die weer om. Ik lees praktische tips en vergeet ze weer. Ik plant plantjes maar heb het jaar daarop geen idee welke van het jonge groen dat omhoog komt nu plant of onkruid is.

Een weblog over mijn tuinier-minnen en plussen leek mij dan ook erg handig. Zo kan ik altijd zien vanuit welke situatie ik begon en kan ik mijn vorderingen bij houden. De tips die ik voor mijzelf verzamel kan ik hierin kwijt en voor mijn af en toe verstrooide ik zal een te-doen-lijst ook geen overbodige luxe zijn.

Uiteraard kunnen jullie mijn vorderingen ook volgen en wie weet hebben jullie wat aan de tips die ik voor mijzelf opschrijf. Mochten jullie zelf tips hebben dan hoor ik ze graag!

De site is nog heel kaal en zal ongetwijfeld nog wel wat veranderen, maar vandaag gaat hij de lucht in. Veel plezier in de tuin van Marmein!

2 gedachten over “De tuin van Marmein

  1. Hoera! Gefeliciteerd. Het is een prachtig weblog, waar het nu al fijn vertoeven is. 😀

  2. Ziet er erg leuk uit Marmein! Gefelciteerd!

    Enne.. een tuin na de winter ziet er ook kaal uit,
    dus die site komt straks ook tot bloei :mrgreen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.