Ochtend

15 Mei, ochtend

Vandaag een leuk klusje voor de boeg. Nou ja, ík vind het een leuk klusje. Een kast van Ikea inelkaar zetten. Ik heb twee kledingkasten gekocht die dienst moeten gaan doen als opberg en provisiekasten in de bijkeuken. Lekker diep en lekker hoog, daar gaat straks heel wat in. Geen slingerende sporttas meer, geen plastic en lege flessen die mij steeds aanstaren, alles straks lekker weggestopt achter witte deuren. Vooropgesteld natuurlijk dat ik alles netjes in de kast leg en niet op de werkbank. Die gewoonte zal ik af moeten leren.

4 gedachten over “15 Mei, ochtend

  1. ach, ik had gewoon haast denk ik. Lekker aan de slag met de kast. Hij staat er nu en is zo groot dat er bijna een gangetje is ontstaan bij de achterdeur :mrgreen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.