16 Mei, ochtend

Het is weer beestjes tijd. Grote beestjes, kleine beestjes, rare beestjes. In iedergeval een heleboel beestjes waarvan ik de naam niet weet. Zoals deze bijvoorbeeld. Geen idee hoe die heet, en de insectenfamilie is zo groot dat het lastig zoeken is. Maar ik blijf proberen!

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

door

Reacties

3 reacties op “16 Mei, ochtend”

 1. Ank avatar

  Het is volgens mij een sprietmot, maar welke kan ik je niet zeggen!

 2. Hendrika avatar
  Hendrika

  Ik denk ook een langsprietmot.

 3. Margo avatar

  Volgens mij is dit een ondersoort van het antennebeestje, ik denk zelf het twee antennige routerbeestje. :mrgreen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *