20 Mei, ochtend

Toen ik vanmorgen uit het raam keek zag ik een mooie nevellaag boven het land hangen. Daar wilde ik wel meer foto’s van maken en ook even kijken bij de Vreugderijkerwaard. Maar dat moest wel snel gebeuren want met een halfuurtje konden de stratenmakers op de stoep staan.

Dat werd dus snel wat kleren aantrekken en op de fiets stappen om naar de IJssel te fietsen. Maar net buiten de wijk bleek dat de nevel nagenoeg alleen boven het weiland dat ik vanuit huis kan zien lag. Ik ben toch maar even doorgefietst. Je weet maar nooit hoe het er achter de dijk uit ziet. Daardoor kwam ik langs de andere kant van het weiland, door het tegenlicht werd de sfeer van de foto’s heel anders.

Bij de IJssel aangekomen bleek het hier helemaal helder te zijn, geen vleugje nevel te zien. Wel talloze ganzen-gezinnen, dobberend op het water. Een grappig gezicht, al die sliertjes jongen, keurig voorafgegaan en gevolgd door een gans.

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

door

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *