22 Mei, ochtend

Meestal vergeet ik bij de eerste foto te kijken naar de instellingen van mijn camera. Vanmorgen had ik een te klein diafragma en iso-waarde met een lange sluitertijd tot gevolg. Maar ach, dat had ook wel weer wat, al was het perongeluk.

Daarna de instellingen wat aangepast zodat er toch ook een scherpe foto gemaakt kon worden. Dat moest natuurlijk wel snel gebeuren voor dat Xarak voor zijn ochtendwandelingetje de tuin in zou stappen.

Ik heb de laatste tijd het zaad voor de vogels maar in een schaaltje gedaan zodat er niet zo veel geknoeid zou worden. Maar met het tegenlicht is duidelijk te zien dat niet helemaal gelukt is.

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

door

Reacties

3 reacties op “22 Mei, ochtend”

 1. Margo avatar

  Ik zit net de laatste twee Zooms te lezen (lagen nog op mijn oude adres) waarin het oa over onscherpte gaat. Dat onscherpe foto’s op zich ook heel goed een sfeer kunnen weergeven. Dat vind ik ook. Het musje is nog duidelijk te onderscheiden. Leuk ook die wegspetterende zaadjes!

 2. Rileo avatar

  Ach, die mussies vind ik toch aandoenlijk en de mislukte foto ook nog best kunnen.
  🙄 😆

 3. Laura avatar
  Laura

  Hahahaha, niet met volle mond praten musjes! 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *