Ochtend

25 Mei, ochtend

Ze stellen eigenlijk niets voor en zijn zelfs een beetje truttig. Maar met een kale tuin die wat kleur kon gebruiken leken mij deze glazen waxinelichtjeshouders wel grappig.  Gisteren, tegen het eind van de middag, stond de zon achter de lampjes en leek het wel alsof ik er al kaarsjes in had branden. Ik geloof dat ik er nog maar een stel van ga halen. Ze zijn ongeveer 50 cent, zonder al te veel uit te geven kan ik er heel wat ophangen in de tuin.

2 gedachten over “25 Mei, ochtend

  1. Nou, vind ik helemaal niet truttig hoor. Kan best leuk staan op een zwoele zomeravond.
    Wijntje er bij…

  2. Vind ik ook. Mooie vorm, toch ook in wat natuurkleuren, niet ál te opvallend,
    gewoon precies leuk.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.