Ochtend

27 Mei, ochtend

Al jaren kom ik bij winkels als Hema en Blokker en loop daar dan steevast met het gevoel rond dat ik iets nodig een keer moet kopen. Maar wat dat iets nou is, daar kan ik maar niet op komen. Ergens weet ik dan nog wel dat het iets praktisch is, maar daar houdt het dan ook mee op.

Maar telkens wanneer ik een geopend pak koekjes wil opbergen weet ik het weer: een koektrommel. En dus berg ik het pak koekjes maar weer op in een boterhamzakje of een pedaalemmerzak, afhankelijk van het formaat van het pak koekjes.

3 gedachten over “27 Mei, ochtend

  1. Nu kun je altijd als je bij Blokker bent even vragen of je gebruik mag maken van het internet en naar dit logje gaan om te kijken wat je er moest hebben! :mrgreen:

  2. Op de een of andere vreemde manier heb ik er ook nog beeld bij
    jij hulpeloos kijkend in de Blokker/Hema
    en vanwege DAT beeld lig ik hier dubbel van de lach

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.