27 Mei, ochtend

Al jaren kom ik bij winkels als Hema en Blokker en loop daar dan steevast met het gevoel rond dat ik iets nodig een keer moet kopen. Maar wat dat iets nou is, daar kan ik maar niet op komen. Ergens weet ik dan nog wel dat het iets praktisch is, maar daar houdt het dan ook mee op.

Maar telkens wanneer ik een geopend pak koekjes wil opbergen weet ik het weer: een koektrommel. En dus berg ik het pak koekjes maar weer op in een boterhamzakje of een pedaalemmerzak, afhankelijk van het formaat van het pak koekjes.

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

door

Reacties

3 reacties op “27 Mei, ochtend”

 1. Margo avatar

  Nu kun je altijd als je bij Blokker bent even vragen of je gebruik mag maken van het internet en naar dit logje gaan om te kijken wat je er moest hebben! :mrgreen:

 2. nellie avatar

  Ha, ha, hoe herkenbaar!

 3. Ina avatar

  Op de een of andere vreemde manier heb ik er ook nog beeld bij
  jij hulpeloos kijkend in de Blokker/Hema
  en vanwege DAT beeld lig ik hier dubbel van de lach

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *