28 Mei, ochtend

Ik zou toch zweren dat de gemeente gisteren onkruid aan het verwijderen was uit het plansoentje achter mijn huis, maar daar was vanmorgen niets van te zien. De stinkende gauwe en het fluitekruid prijkt nog hoog boven de struikjes uit. Nou ja, heb ik weer een onderwerp voor een ochtend logje.

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

door

Reacties

Eén reactie op “28 Mei, ochtend”

  1. Jetske avatar

    Dat wordt dan zeker gezien als kruid en geen (on)kruid.
    Ik vind de bermen nu heel mooi. Met het nieuwe maaibeleid wordt er lang niet meer zo snel gemaaid. Veel bloemen in de berm en veel insecten. En een bijkomend voordeel, het is ook nog eens voordeliger.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *