Ochtend

2 Juni, ochtend

Toen ik gisteren na het werk even in de tuin zat, kwam er een waterjuffer op de andere tuinstoel zitten. Dat werd voor mij voorzichtig opstaan, met een wijde omtrekkende beweging langs de tuinstoel met waterjuffer sluipen en snel naar binnen om de camera te pakken. Juffer was zo vriendelijk om even te blijven zitten, ook tijdens de fotosessie en zelfs tot ik mijn tijdschrift uit had.

3 gedachten over “2 Juni, ochtend

  1. Ik vind de macro-opnamen van waterjuffers ook altijd dat ze wo’n wonderlijk ‘gezicht’ hebben, van die dikke ‘lippen’ en een enorme bril op! :mrgreen:

    Ik vind dit weer een toffe foto! Wat was dat voor een tijdschrift? Want hij zat natuurlijk mee te lezen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.