2 Juni, ochtend

Toen ik gisteren na het werk even in de tuin zat, kwam er een waterjuffer op de andere tuinstoel zitten. Dat werd voor mij voorzichtig opstaan, met een wijde omtrekkende beweging langs de tuinstoel met waterjuffer sluipen en snel naar binnen om de camera te pakken. Juffer was zo vriendelijk om even te blijven zitten, ook tijdens de fotosessie en zelfs tot ik mijn tijdschrift uit had.

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

door

Reacties

3 reacties op “2 Juni, ochtend”

 1. Rileo avatar

  Wat is het toch eigenlijk een raar uitziend wezen… 😈

 2. Margo avatar

  Ik vind de macro-opnamen van waterjuffers ook altijd dat ze wo’n wonderlijk ‘gezicht’ hebben, van die dikke ‘lippen’ en een enorme bril op! :mrgreen:

  Ik vind dit weer een toffe foto! Wat was dat voor een tijdschrift? Want hij zat natuurlijk mee te lezen!

 3. Marmein avatar
  Marmein

  Uiteraard was ik een tuinblad aan het lezen 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *