Ochtend

6 Juni, ochtend

Het is tegenwoordig weer een drukte van jewelste bij het Zwijnenvennetje. De nimfen verlaten massaal het water om hun leven verder te leven als libel. Ik heb mij er de afgelopen dagen kostelijk vermaakt. Maar op het resultaat moeten jullie nog even wachten, ik heb eerst nog andere dingen te doen.

4 gedachten over “6 Juni, ochtend

  1. Daar moet ik toch echt eens naar gaan zoeken, want ik heb er eerlijk gezegd nog nooit een gezien.

  2. Gewoon even goed kijken bij rietranden of wanneer er geen riet staat in het gras langs het water. Deze is zo’n 2,5 centimeter groot. Afhankelijk van de soort libel of waterjuffer zijn er ook grotere en kleinere.

  3. tja, er komt steeds wat tussen. Ik zal vanavond even doorbijten 😉

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.