6 Juni, ochtend

Het is tegenwoordig weer een drukte van jewelste bij het Zwijnenvennetje. De nimfen verlaten massaal het water om hun leven verder te leven als libel. Ik heb mij er de afgelopen dagen kostelijk vermaakt. Maar op het resultaat moeten jullie nog even wachten, ik heb eerst nog andere dingen te doen.

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

door

Reacties

4 reacties op “6 Juni, ochtend”

 1. Rileo avatar

  Daar moet ik toch echt eens naar gaan zoeken, want ik heb er eerlijk gezegd nog nooit een gezien.

 2. Marmein avatar
  Marmein

  Gewoon even goed kijken bij rietranden of wanneer er geen riet staat in het gras langs het water. Deze is zo’n 2,5 centimeter groot. Afhankelijk van de soort libel of waterjuffer zijn er ook grotere en kleinere.

 3. Margo avatar

  Ik wacht hier nog steeds op de rest! 😉

 4. Marmein avatar
  Marmein

  tja, er komt steeds wat tussen. Ik zal vanavond even doorbijten 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *