14 Juni, ochtend

Gisteravond ben ik tegen zonsondergang even naar buiten gewandeld met de camera. Een paar wolken boven mijn huis waren zacht roze gekleurd en dat kon wel eens op een mooie zonsondergang duiden. Er bleek maar 1 wolk echt mooi gekleurd te zijn, maar dat was dan wel een hele lange wolk. Ik heb er maar een verticale panorama van gemaakt.

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

door

Reacties

3 reacties op “14 Juni, ochtend”

 1. Jetske avatar

  Een verticale panorama…een nieuw fenomeen, maar wel een heel goed idee in dit geval.

 2. Marrie avatar

  Ja, ik heb deze lucht ook goed kunnen zien.
  (ik woon in Kampen dus niet zo ver van jou)
  Mooi was deze lucht zeker!

  Groetjes van Marrie

 3. elianne avatar

  wat een prachtige foto!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *