16 Juni, ochtend

In mei had ik in mijn voortuintje de blauwe druifjes weggehaald en daarvoor in de plaats had ik aardbeiplantjes geplant. De laatste tijd begonnen de aardbeien mooi rood te worden maar elke keer wanneer ze rijp waren bleken ze ook grotendeels opgegeten te zijn.  Maar vanmorgen had ik geluk, er waren zowaar een paar aardbeien die ongeschonden waren. Lekker hoor.

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

door

Reacties

2 reacties op “16 Juni, ochtend”

 1. Rileo avatar

  Die staat er lekker op ❗

 2. Ina avatar

  Opgegeten.? Dat is jammer, toch lief dat ze er dan een paar hebben laten liggen
  Bij mijn ouders zijn ze nog niet rijp of al verrot
  dat is ook erg jammer, niks is lekkerder
  dan aardbeien uit eigen tuin.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *