16 Juni, ochtend

Geplaatst op

In mei had ik in mijn voortuintje de blauwe druifjes weggehaald en daarvoor in de plaats had ik aardbeiplantjes geplant. De laatste tijd begonnen de aardbeien mooi rood te worden maar elke keer wanneer ze rijp waren bleken ze ook grotendeels opgegeten te zijn.  Maar vanmorgen had ik geluk, er waren zowaar een paar aardbeien die ongeschonden waren. Lekker hoor.

2 reacties op “16 Juni, ochtend&rdquo

  1. Opgegeten.? Dat is jammer, toch lief dat ze er dan een paar hebben laten liggen
    Bij mijn ouders zijn ze nog niet rijp of al verrot
    dat is ook erg jammer, niks is lekkerder
    dan aardbeien uit eigen tuin.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.