25 Juni, ochtend

Ik dacht toch zeker te weten vorig jaar een paar polletjes lampenpoetsersgras in mijn tuin gezet te hebben. Maar een van de polletjes begon dit jaar wel heel vroeg met pluimpjes te komen. Een vroege lampenpoetsersgras dacht ik nog. Toen ik vanmorgen mijn tuin in liep om een foto voor een ochtendlogje te maken dacht ik een veertje op een van de lampenpoetsersgraspluimpjes te zien maar eenmaal met mijn neus bij het pluimpje zag ik dat het een onderdeel van de pluim was. Geen lampenpoetsersgras dus. Maar wat dan wel?

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

door

Reacties

Eén reactie op “25 Juni, ochtend”

  1. Margo avatar

    Wel decoratief spul!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *