26 Juni, ochtend

Geplaatst op

Gistermorgen was het zo’n ochtend waarop alle slakken in mijn tuintje te voorschijn waren gekomen. Met zijn allen zaten ze op een buxusplant in mijn tuin. Waarom ze daar zitten? Geen idee. Het is een hele toer voor ze om van blaadje naar blaadje te kruipen en er van eten doen ze niet. Of zou het gewoon een belangrijke vergadering zijn geweest?

3 reacties op “26 Juni, ochtend&rdquo

  1. Klopt marmein ze eten er niet van… omdat de buxus zeer giftig is… waarom ze daar allemaal bijeen zijn gekomen weet ik ook niet… wat ik wel weet is dat je er een hele mooie serie van hebt gemaakt !!
    Fijne weekend groetjes Anna :wink:

  2. Wow, ik zie ze nu pas, maar ’n heel fraaie reeks foto’s!
    Die laatste lijkt wel balanceren op een koord! :-D

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.