27 Juni, ochtend

Iedere morgen doe ik nog steeds wat voer in het bakje op de vogelvoederpaal. En elke morgen zitten de mussen en de turkse tortelduif te wachten op dit moment. In het weekend, met dit mooie weer, moeten ze af en toe geduld hebben, of gewoon lef, dat kan ook. Met dit weer is het heerlijk om met een cappuccino in de tuin te zitten en zolang ik daar zit, durven zij niet bij het voedsel te komen. Het enige wat ze kunnen doen is proberen mij weg te kijken.

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

door

Reacties

2 reacties op “27 Juni, ochtend”

  1. Margo avatar

    Hahaha leuk!

  2. Margo avatar

    Prachtig plaatje trouwens, dat mos op die dakpannen, de kleuren, straalt rust uit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *