30 Juni, ochtend

Onderweg naar het werk zag ik een zwaan bezig met zijn ochtend toilet. Staand op een trede net onder het water steekt hij net iets boven het water uit waardoor hij goed bij al zijn veren kan komen. En met een camera in mijn fietstas moest ik natuurlijk wel even stoppen.

Het duurde niet lang of de zwaan kreeg gezelschap van een stel eenden. Het leek wel of ze het expres deden zodat ze ook op de foto zouden komen. Waarom zouden ze anders precies in de reflectie van de zwaan gaan zitten?

Berichten gemaakt 3317

Eén gedachte over “30 Juni, ochtend

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven