30 Juni, ochtend

Onderweg naar het werk zag ik een zwaan bezig met zijn ochtend toilet. Staand op een trede net onder het water steekt hij net iets boven het water uit waardoor hij goed bij al zijn veren kan komen. En met een camera in mijn fietstas moest ik natuurlijk wel even stoppen.

Het duurde niet lang of de zwaan kreeg gezelschap van een stel eenden. Het leek wel of ze het expres deden zodat ze ook op de foto zouden komen. Waarom zouden ze anders precies in de reflectie van de zwaan gaan zitten?

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

door

Reacties

Eén reactie op “30 Juni, ochtend”

  1. Margo avatar

    Vooral die bovenste is erg mooi!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *