3 Juli, ochtend

Wanneer je plantjes uit een andere tuin krijgt of koopt, moet je altijd voorzichtig zijn omdat er onkruidwortels tussen kunnen zitten. En omdat mijn achtertuin nog hanekam-vrij is let ik daar zeer goed op. Maar dat dit plantje in de wortelkluit van het kaukasisch vergeetmenietje zat, is mij volkomen ontgaan. Ineens zag ik hem deze week staan, ruim veertig centimeter hoog en kerngezond. Hij kwam mij vaag bekend voor. En langzaam drong tot mij door dat het plantje wel heel erg leek op de blaadjes die op de kleine zakjes die rondom de koffieshop te vinden zijn afgebeeld staat. Het zou toch niet…….

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

door

Reacties

7 reacties op “3 Juli, ochtend”

 1. FotoAnna avatar

  Hahaha prachtig toch !!
  Niks mis mee… fijn weekend !
  Lieve groetjes Anna ;-)))

 2. Anne C avatar
  Anne C

  En van de aanblik al in een andere dimensie? (juni = juli)

 3. Margo avatar

  Dus we kunnen de komende tijd hier wat psychedelische plaatjes verwachten? :mrgreen:

 4. Resi avatar
  Resi

  Je gedachte klopt helemaal, leuk. Wees niet ongerust over hoe je eraan komt. Het zaad van deze plant is een veel voorkoment ingredient van vogelvoer, net als die wortels en bieten van vorig jaar. Mijn tante heeft ook dankzij vogelvoer deze plant in haar tuin.

 5. Hanne Lore Beezhold avatar
  Hanne Lore Beezhold

  Beste Marmein,
  Ik heb hetzelfde ook al eens meegemaakt, plantjes van een activiteitencentrum voor gehandicepten, daar verwacht je toch geen wiet van.
  Uiteindelijk bleek het een prachtige kattestaart te worden, ik hoop hetzelfde voor jou!

 6. Marmein avatar
  Marmein

  o jee, was het weer zover? Ik zal Juni even in Juli veranderen. 😳

 7. Ina avatar

  Ik merk het al
  het gaat van kwaad tot erger…..
  Ik houd je in de gaten, de AA zit al in mijn telefoon
  nu die andere verslavings zorg nog
  **zucht** 8)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *