4 Juli, ochtend

Gisteren ben ik even naar VriendinT geweest. In haar kersenboomgaard waren de kersenbomen zo zwaar beladen dat er takken afbraken. Daar ik wel kersen kon gebruiken voor het maken van wijn heb ik de bomen ontdaan van een beetje van hun last. VriendinT plukte ondertussen voor mij een flinke hoeveelheid aalbessen en omdat ZusL een recept had gezien waarin je port van onrijpe walnoten kon maken heb ik daar ook maar wat van meegenomen. Ik heb dus weer wat te doen vandaag.

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

door

Reacties

4 reacties op “4 Juli, ochtend”

 1. Margo avatar

  Zo! Het gaat goed daar ter huize Marmein. Cannabis, drank … het houdt niet over! 😉
  Ziet er verdomd lekker uit die rode bessen ! 😀

 2. Marmein avatar
  Marmein

  Valt mij nog mee dat je de papaver niet noemt 😉

 3. Ina avatar

  Ik sluit mij geheel aan bij Margo 8)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *