Ochtend

4 Juli, ochtend

Gisteren ben ik even naar VriendinT geweest. In haar kersenboomgaard waren de kersenbomen zo zwaar beladen dat er takken afbraken. Daar ik wel kersen kon gebruiken voor het maken van wijn heb ik de bomen ontdaan van een beetje van hun last. VriendinT plukte ondertussen voor mij een flinke hoeveelheid aalbessen en omdat ZusL een recept had gezien waarin je port van onrijpe walnoten kon maken heb ik daar ook maar wat van meegenomen. Ik heb dus weer wat te doen vandaag.

4 gedachten over “4 Juli, ochtend

  1. Zo! Het gaat goed daar ter huize Marmein. Cannabis, drank … het houdt niet over! 😉
    Ziet er verdomd lekker uit die rode bessen ! 😀

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.