8 Juli, ochtend

Voor mijn kleding zou ikde kleuren nooit bij elkaar zoeken, en zeker niet voor mijn interieur. Zowel roze als oranje zijn kleuren die je bij mij niet zult vinden. En toch heeft het bij deze echinacea wel wat vind ik.

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

door

Reacties

2 reacties op “8 Juli, ochtend”

  1. Margo avatar

    Ik heb een hekel aan deze bloem, ik vind die kleurencombinatie echt niet om aan te zien.

  2. buurvrouw 6 avatar
    buurvrouw 6

    Misschien ook niet, of zeker ook niet mijn favoriete bloem maar die kleuren vind ik juist leuk. Want voor mij zegt het dat vloeken (van kleuren) dus eigenlijk niet bestaat. Mensen die die kleurencombinatie aantrekken, of nog erger, lekker doen!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *