8 Juli, ochtend

Geplaatst op

Voor mijn kleding zou ikde kleuren nooit bij elkaar zoeken, en zeker niet voor mijn interieur. Zowel roze als oranje zijn kleuren die je bij mij niet zult vinden. En toch heeft het bij deze echinacea wel wat vind ik.

2 reacties op “8 Juli, ochtend&rdquo

  1. Ik heb een hekel aan deze bloem, ik vind die kleurencombinatie echt niet om aan te zien.

  2. Misschien ook niet, of zeker ook niet mijn favoriete bloem maar die kleuren vind ik juist leuk. Want voor mij zegt het dat vloeken (van kleuren) dus eigenlijk niet bestaat. Mensen die die kleurencombinatie aantrekken, of nog erger, lekker doen!!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.