11 Juli, ochtend

Geplaatst op

Gistermorgen ben ik voor de hitte aan nog even naar het Westerveldse bos gefietst. De zon begon het al te winnen van de nevel, nog even en het zou weer zinderend heet zijn. De bomen hadden voor mij nog een beetje nevel bewaard en het beetje zon dat tussen de bladeren door viel tekende mooie zonneharpen in het bos. Net waar ik op gehoopt had toen ik die kant op fietste.

8 reacties op “11 Juli, ochtend&rdquo

  1. Prachtig! Ja, inderdaad, de enige momenten dat je nog op foto-toer kunt gaan is rond half 6 ’s morgens…

  2. Inderdaad Rileo, je zou sommige foto’s (van Marmein) z├│ als
    muursticker op de hele wand willen plakken!
    Ik ben alleen bang da’k niet genoeg muren in huis heb…

  3. Is dat niet een ideetje eigenlijk? :idea:
    Ik zou zeggen, informeer eens naar de mogelijkheden bij firma’s die dat maken?! :-D

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.