13 Juli, ochtend

De waterlelies liggen er deze dagen weer prachtig bij. Grote witte, bloemen die wel van was gemaakt lijken te zijn.

Het was  nog knap lastig om ze te fotograferen zonder kantelbaar scherm. De camera zo laag mogelijk  boven het water houdend lag ik op de kaden. Pas toen ik weer opstond merkte ik dat er niet alleen gras maar ook brandnetels groeiden.

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

door

Reacties

2 reacties op “13 Juli, ochtend”

  1. Margo avatar

    Dit was dus niet in je eigen tuin? Heb je daar geen waterlelies in de vijver? Ja dat kantelbare scherm blijft een wens hè? Bij mij ook!

  2. Marmein avatar
    Marmein

    Nee, die vijver moet nog gegraven worden in de voortuin. Maar eerst moeten er dan een paar bomen uit. En ik twijfel nog of er lelies in de vijver komen. Dat zouden dan hoogstens mini-waterlelies worden,gewone lelies zijn al snel te groot voor een gemiddelde vijver vind ik.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *