Ochtend

22 Juli, ochtend

Ik heb vandaag een kopje koffie op mijn grijze container gezet. Je weet maar nooit. Misschien dat ik hiermee iemand van de containerreinigingsdienst kan verleiden om mijn container ook schoon te maken. Die is er hard aan toe. En omdat het kopje koffie er vast af getrokken wordt door een voorbijganger of een vuilnisman, of er misschien wel afvalt wanneer de container geleegd wordt, heb ik er maar een foto van gemaakt.

Nu maar hopen dat het werkt.

6 gedachten over “22 Juli, ochtend

 1. Hallo Marmein,

  Ik vraag het me af… heb je dit nou gefotoshopt? Het kopje lijkt zo groot, maar dat zou de groothoek kunnen zijn. Het is ook net of ik het dubbelzie. Het kopje en de achterkant van de schotel hebben een rand. Maar ik zie ook plakband, wat er weer op wijst dat het een echt kopje is. In het lepeltje lijken huizen te worden weerspiegeld. En toch…
  Ondanks het late uur krijg ik er zin in koffie van! Hoe dan ook, het is een vervreemdend plaatje geworden – gefotoshopt of niet.

  Groet, Anita

 2. Het heeft helaas niet gewerkt. Ik vrees dat ik zelf met de hogedrukspuit aan de slag moet.

  Ik heb een foto van een kopje koffie geprint en uitgeknipt en vervolgens geplastificeerd. Dit heb ik 2x gedaan, de twee kopjes vervolgens van boven aan elkaar geplakt en van onder op de container geplakt. Geen fotoshop dus, al lijkt het er inderdaad erg sterk op.

  Het bouwsel staat overigens nog steeds op de container. Dat had ik niet verwacht. :mrgreen:

 3. Ik lig hier in een deuk 😆

  Maar goed mocht je container nog leeg zijn.??
  ik ben morgen WEL in Zwolle, vandaag was het Almelo het kan verkeren…..
  kom ik speciaal wel ff langs of loopt het zo`n vaart niet…..

 4. Tja, de container is nog leeg en hij is hard nodig aan een schoonmaakbeurt toe, maar ik lees dit nu pas en kan de container dus niet meer aan de weg zetten 🙁

 5. Ben zelf vandaag ook met plastificeren bezig geweest 🙂
  Je kan er inderdaad leuke effecten mee bereiken, zeker
  als je het weer 3-dimensionaal maakt, zoals met je kop koffie 😆

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.