28 Juli, ochtend

Ik was jullie nog een update schuldig. Het kopje koffie dat ik vorige week op mijn container had geplakt heeft toch geholpen. De volgende dag is de containerschoonmaakwagen bij mij voor de deur geweest om alsnog de container zijn hoognodige schoonmaakbeurt te geven. De container was zelfs zo schoon dat ik er een tijdje niets in wilde gooien. Gewoon zonde om hem weer vies te maken.

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

door

Reacties

3 reacties op “28 Juli, ochtend”

 1. Laura avatar
  Laura

  “De container was zelfs zo schoon dat ik er een tijdje niets in wilde gooien.
  Gewoon zonde om hem weer vies te maken.”

  Herkenbaar 😆

  Had je de medewerker(s) ook nog een kop koffie aangeboden? 🙂

 2. Marmein avatar
  Marmein

  Uiteraard, maar die had haast 😡

 3. Laura avatar
  Laura

  🙄 Hahaha, is ie vast een lekker kopje misgelopen 😮

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *