Ochtend

28 Juli, ochtend

Ik was jullie nog een update schuldig. Het kopje koffie dat ik vorige week op mijn container had geplakt heeft toch geholpen. De volgende dag is de containerschoonmaakwagen bij mij voor de deur geweest om alsnog de container zijn hoognodige schoonmaakbeurt te geven. De container was zelfs zo schoon dat ik er een tijdje niets in wilde gooien. Gewoon zonde om hem weer vies te maken.

3 gedachten over “28 Juli, ochtend

  1. “De container was zelfs zo schoon dat ik er een tijdje niets in wilde gooien.
    Gewoon zonde om hem weer vies te maken.”

    Herkenbaar 😆

    Had je de medewerker(s) ook nog een kop koffie aangeboden? 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.