Ochtend

29 Juli, ochtend

Een tijdje terug zag ik op straat een soort grote veiligheidsspeld liggen. Ik herkende hem meteen. Niet dat deze van mij was, maar wel dat ik er vroeger ook eentje op mijn rokje met schotse ruit had zitten. Ik was er apetrots op. Goh, in geen jaren aan dat rokje gedacht en dan ineens, doordat er iets op straat ligt, is de herinnering weer helder boven komen drijven.

3 gedachten over “29 Juli, ochtend

  1. Ooooh ik had ook een schotse rok één met een rood/witte ruit en met precies zo’n speld…
    ohh dat is lang geleden zeg… als ik daar nog aan denk… hahahahaa
    Lieve groetjes Anna

  2. Jaaaa dat had ik vroeger ook en die speld versierden we ook wel met kralen. Goh dus ooit heb jij ook een rok gedragen :mrgreen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.