29 Juli, ochtend

Een tijdje terug zag ik op straat een soort grote veiligheidsspeld liggen. Ik herkende hem meteen. Niet dat deze van mij was, maar wel dat ik er vroeger ook eentje op mijn rokje met schotse ruit had zitten. Ik was er apetrots op. Goh, in geen jaren aan dat rokje gedacht en dan ineens, doordat er iets op straat ligt, is de herinnering weer helder boven komen drijven.

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

door

Reacties

3 reacties op “29 Juli, ochtend”

 1. FotoAnna avatar

  Ooooh ik had ook een schotse rok één met een rood/witte ruit en met precies zo’n speld…
  ohh dat is lang geleden zeg… als ik daar nog aan denk… hahahahaa
  Lieve groetjes Anna

 2. Ank avatar

  Jaaaa dat had ik vroeger ook en die speld versierden we ook wel met kralen. Goh dus ooit heb jij ook een rok gedragen :mrgreen:

 3. Margo avatar

  Get, een schotse rok! Heb jij daarin gelopen???? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  (back in town! 😀 )

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *