3 Augustus, ochtend

Ik heb het nooit eerder gedaan maar dit jaar ben ik het hele jaar de vogels blijven voeren. Elke ochtend trilt de sering van de onrustig heen en weer wippende mussen. Gistermorgen was ik vergeten de vogels te voeren, gelukkig dacht ik er ‘smiddags aan en heb ik ze alsnog gevoerd. Om van het eetfestijn een foto te kunnen maken moest ik wel snel zijn, het zaad verdwijnt elke dag weer als sneeuw voor de zon.

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

door

Reacties

3 reacties op “3 Augustus, ochtend”

 1. Anton avatar
  Anton

  Met een mussen-foto maak je me altijd 😛 gelukkig

 2. Rileo avatar

  Prachtig plaatje.
  Ik heb er hier ook een gezin met wel tien kinderen.

 3. Margo avatar

  Ik ben jaloers op al jouw mussen! Dat wil ik ook! 😥

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *