4 Augustus, ochtend

Ik associeer een tandenborstel met zo’n rubberen puntje altijd met mijn oma. Geen idee waarom, misschien dat ik als kind daar altijd eentje zag liggen? Hoe dan ook, ik heb het altijd maar rare tandenborstels gevonden, met zo’n raar roze dingetje op het eind. Wat moest je daar nou mee?

Ik keek dan ook verbaasd op toen de orthodontiste zo’n tandenborstel uit de lade trok. De borstel moest ik negeren maar met het roze puntje moest ik voortaan tussen de tanden aan de binnenkant van mijn gebit mijn tandvlees masseren. Weet ik eindelijk waar dat dingetje voor dient.

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

door

Reacties

2 reacties op “4 Augustus, ochtend”

  1. FotoAnna avatar

    Ziet er vreemd uit Marmein… 😯
    Lieve groetjes Anna

  2. Margo avatar

    Ik dacht dat het een kaboutermutsje was!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *