Ochtend

18 Augustus, ochtend

O,o, wat loop ik achter. Ik loop achter met mijn administratie, ik loop gigantisch achter met mijn mail en ook met de foto’s voor mijn blog loop ik achter. Zo moet ik bijvoorbeeld nog heel wat foto’s van Costa Rica na lopen. Deels om ze op mijn blog te zetten maar ook om nu eindelijk eens een fotoboek te maken. Bij de eerst volgend regendag waarop ik vrj ben moet ik maar eens stevig aan de bak.

5 gedachten over “18 Augustus, ochtend

  1. Komt allemaal wel goed joh. Het laatste wat je moet doen is jezelf opjagen. Dat doen er al genoeg. Alles goed met je ? Inmiddels al weg bij De bank ? Ik ben nu teammanager bij T-Mobile. Bevalt heel goed. En weer volop aan het fotograferen/bloggen.

  2. Ik ben gelukkig vrij makkelijk in het van mij af laten glijden van al die ‘nog te doen’ dingen. En met de regen vind ik het wat tegenvallen. Telkens wanneer ik vrij ben is het droog :mrgreen:

    En ja, ik ben al enkele jaren weg bij de bank. Tegenwoordig werk ik bij Prorail als senior gegevensbeheerder waar ik mij kostelijk vermaak met logische problemen oplossen.

  3. Wie loopt er niet achter? 😉 Maar ja, dan word je opgejut door collega’s (ik noem geen namen maar ze reageert hier als tweede.) 🙂

  4. Ooooh je loop achter met mail… vandaar dat ik geen antwoord krijg

    ** zooooo, laat nu M even haar mailbox doorspitten
    zodat ze snel genoeg tot de ontdekking komt dat ze geen mail van mij heeft ** 😆

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.