18 Augustus, ochtend

O,o, wat loop ik achter. Ik loop achter met mijn administratie, ik loop gigantisch achter met mijn mail en ook met de foto’s voor mijn blog loop ik achter. Zo moet ik bijvoorbeeld nog heel wat foto’s van Costa Rica na lopen. Deels om ze op mijn blog te zetten maar ook om nu eindelijk eens een fotoboek te maken. Bij de eerst volgend regendag waarop ik vrj ben moet ik maar eens stevig aan de bak.

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

door

Reacties

5 reacties op “18 Augustus, ochtend”

 1. Joekie avatar

  Regendagen genoeg volgens mij 🙁
  Maar dan moet je niet de verleiding voelen om druppelfotos te maken. 😉

 2. Rian avatar

  Komt allemaal wel goed joh. Het laatste wat je moet doen is jezelf opjagen. Dat doen er al genoeg. Alles goed met je ? Inmiddels al weg bij De bank ? Ik ben nu teammanager bij T-Mobile. Bevalt heel goed. En weer volop aan het fotograferen/bloggen.

 3. Marmein avatar
  Marmein

  Ik ben gelukkig vrij makkelijk in het van mij af laten glijden van al die ‘nog te doen’ dingen. En met de regen vind ik het wat tegenvallen. Telkens wanneer ik vrij ben is het droog :mrgreen:

  En ja, ik ben al enkele jaren weg bij de bank. Tegenwoordig werk ik bij Prorail als senior gegevensbeheerder waar ik mij kostelijk vermaak met logische problemen oplossen.

 4. Margo avatar

  Wie loopt er niet achter? 😉 Maar ja, dan word je opgejut door collega’s (ik noem geen namen maar ze reageert hier als tweede.) 🙂

 5. Ina avatar

  Ooooh je loop achter met mail… vandaar dat ik geen antwoord krijg

  ** zooooo, laat nu M even haar mailbox doorspitten
  zodat ze snel genoeg tot de ontdekking komt dat ze geen mail van mij heeft ** 😆

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *