21 Augustus, ochtend

Regelmatig kijk ik even bij het lampenpoetsersgras. Even kijken of er al mooie pluimen aan komen. Goed starend in het hart van de plant vond ik nog niet de kleinste aanwijzing op aanstaande pluimen. Geen bobbeltjes, geen nieuwe steeltjes, helemaal niets. Vanmorgen keek ik weer in het hart en weer zag ik geen aankondigingen. Pas toen ik weg keek zag ik een pluimpje, eentje maar. Hij kwam niet zoals ik verwachtte uit het hart van de plant maar ontwrong zich, zoals een libel dat doet bij zijn oude huid, aan de stengel waar hij in zat.

De andere stengels zien er maar dun en slank uit, zouden daar dan wel pluimen in zitten? Vast wel, en straks heb ik weer een mooie pol met wiegende pluimen waar de druppels prachtig in blijven hangen.

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

,

door

Reacties

4 reacties op “21 Augustus, ochtend”

 1. Margo avatar

  Een mooi foto-onderwerp!

 2. FotoAnna avatar

  Heel mooi !!
  Bij mij zijn ze nog niet zover…
  Lieve weekend groetjes Anna

 3. Laura avatar
  Laura

  Prachtige krul met druppeltjes 🙂

 4. Tjeerd Schuhmacher avatar
  Tjeerd Schuhmacher

  😉 Ik heb een foto van een vlinder gemaakt. Hij/zij lijkt op een landkaartje, maar ik wil het zeker weten. Ik ga via Google nog even zoeken wat het nu precies is. Kom ik een foto van het lampenpoetsersgras tegen….. Oh, wat mooi! Lees de tekst. Wat een liefde voor de natuur en wat een aandacht voor details. Ik word nieuwsgierig en scrol verder. Ik ben meer dan een half uur blijven hangen. Even geen vlinder meer, maar mooie landschappen, pony’s, meeuwen, bloemen, druppels. Het was echt genieten. Dank je wel!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *