23 Augustus, ochtend

Eerst dacht ik dat de spin bij mijn achterdeur een prooi te pakken had. Maar na nog een keer goed kijken zag ik dat de spin haar oude huid net had afgeworpen.  Ze zat nog met 1 poot vast in haar oude huid, maar door het gestuntel van mij met een lamp en een krukje om wat licht op de spin te krijgen, rukte de spin zich met een laatste felle beweging los, klaar om er vandoor te gaan. Gelukkig had ik de lamp eindelijk goed staan en bleef de spin nog even zitten.

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

,

door

Reacties

2 reacties op “23 Augustus, ochtend”

  1. Rian avatar

    Mooi zeg ! Ik wist niet eens dat spinnen dat deden. Weer wat geleerd.

  2. Margo avatar

    Dat lijkt mij ook wel wat, op gegeven moment de oude huid afwerpen en met een fris baby-huidje verder! 😆

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *