Ochtend

24 Augustus, ochtend

Mijn je-weet-wel-plant groeit mij al boven het hoofd. Ik schat dat hij zo’n 2 meter is. Er zitten nu ook kleine bloemetjes aan, allemaal in de oksels van de blaadjes wat een wat eigenaardig gezicht is vind ik. Nu de bloemen open zijn worden ze bezocht door insecten. Ik vraag mij af of de plant ook invloed heeft op insecten. Zouden die er high van kunnen worden?

4 gedachten over “24 Augustus, ochtend

 1. Kan hem hier helemaal ruiken Marmein… hahahaaaha
  Prachtige opname van het bijtje en of zij er high van word weet ik niet…
  maar als het wel zo is… word het dan dieren mishandeling… 😯 🙄 😆
  Lieve groetjes Anna 😉

 2. Las ik nou vandaag in de krant dat henneptelers lik op stuk beleid te wachten staat?? :mrgreen:
  Ik weet het niet zeker, mijn krant is onleesbaar geworden door een enverwachte bui (nouja onverwacht … 🙄 )

 3. Die witte pluisjes worden alleen maar groter, op een gegeven moment dan worden ze bruinig,dan knip je het eraf en laat je het drogen.En dan heb je dus je rokertje.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.