25 Augustus, ochtend

Het ging gisteravond flink te keer, zware regen, bliksemflitsen en donderslagen. Natuurlijk moest ik een poging doen om zo’n flits te fotograferen, maar dat viel nog niet mee. Zoals altijd stond de regen op de ramen van waaruit ik de flitsen kon zien. Door het raam was door de druppels bijna niets te zien en met het raam open werd de camera nat. Pas toen de onweersbui bijna was verdwenen en daarnee ook de regen kon ik het proberen.

Maar tegen die tijd waren er nog nauwelijks lichtflitsen. Het lukte mij er eentje op de foto te krijgen, al moest ik de foto flink bewerken om hem zichtbaar te maken. Even later verdwenen de wolken en was de onweersbui helemaal verdwenen.

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

door

Reacties

3 reacties op “25 Augustus, ochtend”

 1. Laura avatar
  Laura

  Hij stáát er op 🙂

  Die nog zeer helderblauwe hemel achter de wolken is mooi, mét ster

 2. Rileo avatar

  Mooi gedaan !
  ik weet hoe moeilijk dat is.

 3. Mischa avatar

  Allemachtig wat prachtig !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *