Ochtend

27 Augustus, ochtend

Zodra de zon even schijnt, is het maar een gezellige drukte bij mij in het achtertuintje. Tal van vlinders fladderen dan ineens rond, snoepend van de bloemen en jagend achter elkaar aan. Maar het is ook druk met libellen en waterjuffers. Dat blijft mij verwonderen omdat ik (nog) geen vijver in de tuin heb. En wat mij ook verbaasde was dat de vlinders de libellen wegjoegen, dat zag ik gebeuren net toen ik mij afvroeg of libellen ook vlinders zouden eten. Deze libel werd even met rust gelaten terwijl hij rustte op een wasknijper.

2 gedachten over “27 Augustus, ochtend

  1. Leuk hè dat gadeslaan van de insekten… ;-))
    Zoals gewoonlijk weer prachtig vastgelegd Marmein !!
    Fijn weekend en lieve groetjes Anna

  2. Allemachtig, wat een fantastisch mooie foto’s maak jij! Door die bijzondere close-ups leer je de natuur beter kennen en waarderen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.