27 Augustus, ochtend

Zodra de zon even schijnt, is het maar een gezellige drukte bij mij in het achtertuintje. Tal van vlinders fladderen dan ineens rond, snoepend van de bloemen en jagend achter elkaar aan. Maar het is ook druk met libellen en waterjuffers. Dat blijft mij verwonderen omdat ik (nog) geen vijver in de tuin heb. En wat mij ook verbaasde was dat de vlinders de libellen wegjoegen, dat zag ik gebeuren net toen ik mij afvroeg of libellen ook vlinders zouden eten. Deze libel werd even met rust gelaten terwijl hij rustte op een wasknijper.

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

door

Reacties

2 reacties op “27 Augustus, ochtend”

  1. FotoAnna avatar

    Leuk hè dat gadeslaan van de insekten… ;-))
    Zoals gewoonlijk weer prachtig vastgelegd Marmein !!
    Fijn weekend en lieve groetjes Anna

  2. Hans-Peter avatar

    Allemachtig, wat een fantastisch mooie foto’s maak jij! Door die bijzondere close-ups leer je de natuur beter kennen en waarderen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *