29 Augustus, ochtend

Wat waren het gisteren weer prachtige luchten. Van die afwisseling van zon, donkere luchten en regen kan ik vreselijk genieten. Toen ik tegen het eind van de middag nog even naar de winkel moest voor wat vergeten boodschappen wilde ik dat met een omweggetje doen. Over de dijk langs de IJssel, zodat ik nog wat foto’s van de lucht kon maken. Maar de lucht zag er wel heel donker uit, en er kwam nog een rommelend geluid uit ook. Ik besloot er maar een kort ommetje van te maken. Maar goed ook, halverwege op de terugweg werden de hemelsluisen  weer geopend.

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

door

Reacties

2 reacties op “29 Augustus, ochtend”

  1. Hans avatar

    Ja, helemaal geweldig dit soort luchten. Ik wist het, maar kon het niet in de planning persen om er met de camera op uit te trekken.

  2. FotoAnna avatar

    Ja daar zit regen in… prachtig Marmein !!
    Lieve groetjes Anna

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *