1 September, ochtend

Het veertje lag op mijn tuinpad, heel klein maar vol met druppeltjes. Om het mijzelf makkelijker te maken had ik hem even op het glas van de tuintafel gelegd. Ik had er niet bij nagedacht dat het glas het veertje zou reflecteren (zo schoon is die tafel nou ook weer niet dacht ik) maar het effect vond ik wel leuk. Ik ging maar eens even kijken of er meer veertjes te vinden waren. En die waaren er, in allerlei vormen en maten. Hele poezelige…..

Een beetje spinachtige veertjes….

Maar hele gewone veertjes had ik ook gevonden …..

En dan ook nog een hele deftige, netjes recht en mooi bruin van kleur.

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

door

Reacties

4 reacties op “1 September, ochtend”

 1. Rian avatar

  Hier gaat Margo van smullen ! Ik vind ze ook prachtig, de reflectie maakt ze nog mooier als plaatje.

 2. Karin avatar

  Inspirerend!

 3. Margo avatar

  Hier smul ik van!! 😀

  Vandaag op weg naar het werk had ik de sterke aanvechting ’te laat’ te komen. De mist hing in dikke witte lagen boven het land, de zon scheen al en liet dikke druppels tot kleine lampjes in de graspluimen schitteren. Mooooiiii!!

  Hoe kom je aan al die veertjes, ik bedoel wie heeft ze laten vallen? In mijn tuin liggen nooit veertjes! 😥

 4. Marmein avatar
  Marmein

  Hier hing maar een beetje mist die ook nog nagenoeg verdwenen was toen ik onder de douche vandaan kwam.

  De veertjes? Die komen van de 20 mussen die elke ochtend in de sering op mij zitten te wachten. Goede schuilplekken voor de vogels en lekker voer doet wonderen :mrgreen:

  En een luie kater natuurlijk 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *