2 September, ochtend

Ik moet aan de slag, en stevig ook. Ik heb laatst als test een klein fotoboekje besteld bij een albumprintservice. Het resultaat zag er prima uit, de foto’s zijn helder en scherp. Maar waar ik vooral van gecharmeerd van was, was het feit dat de foto zonder storende naad over twee pagina’s getoond kan worden.  Ook dat ziet er goed uit en geeft een heel mooi effect. Maar ja, nu moet ik dus al mijn foto’s doorzoeken en de gekozen foto’s klaar maken voor het boek. Ook wel weer leuk om de vergeten foto’s weer terug te zien. En ik kan mij nu al verheugen op het resultaat.

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

door

Reacties

4 reacties op “2 September, ochtend”

 1. Margo avatar

  Ik moet ook nog aan de slag met Egypte….
  Ik dacht even – ik kijk op het kleine schermpje van de iPhone – dat je een platte verdroogde krokodil had gefotografeerd! 😀

 2. Jetske avatar

  Ik heb je tip achter het linkje maar gelijk opgeslagen bij mijn bladwijzers.
  Prachtig lijkt me dat zo’n fotoboek. De foto die je hier laat zien is heel mooi en bijzonder.

 3. FotoAnna avatar

  Ziet er goed uit Marmein…
  Veel kijk plezier !
  Lieve groetjes Anna

 4. Laura avatar
  Laura

  Mooi effect inderdaad!

  Ja ik wil dat ook nog eens met een hele set vakantiefoto’s, op zich net zo veel werk om een digitaal boek samen te stellen als dat je ze in een fotoalbum plakt…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *