3 September, ochtend

De flitser die ik zaterdag kocht was niet wat ik zocht. Ik wilde graag een flitser die met mijn camera aangestuurd kon worden. Ik ben gisteren daarom weer langs cameranu gegaan om de flitser te ruilen. De 430EX II staat nu op zijn voetje op mijn tafel, wachtend op het moment dat ik met hem ga oefenen. Want oefen zal ik zeker moeten, ik ben helemaal niet gewend om te flitsen. Maar met de donkere maanden in het verschiet komt het vast wel goed met dat oefenen.

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

door

Reacties

3 reacties op “3 September, ochtend”

 1. Rian avatar

  Heej, die heb ik ook ! Doet het prima. Maar wat jij hier laat zien…
  Hoe doe je dat ?

 2. Laura avatar
  Laura

  Draadloos aansturen? 💡 Als de camera flitst, flitst de flitser ook. 🙂

 3. Margo avatar

  Wat ga je dan zoal fotograferen en flitsen? Ik hou niet van flitslichtfoto’s. Ben benieuwd of je me op andere gedachten kan brengen. Ik ga van de winter wel verhaaltjes schrijven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *