5 September, ochtend

Zo af en toe doe ik een poging om de garage uit te mesten. Een tijdje geleden had ik weer zo’n aanval en had ik wat dingen uit de garage op marktplaats gezet. Een kleine wasdroger en wat bedbodems, nog prima spul, daar kan altijd iemand mee blij gemaakt worden. Gisteren zou iemand de bedbodem met motor op komen halen. Bij het naar buiten slepen van het zware ding zag ik dat er flink wat stof op lag. Gelukkig lag er een plumeau in de buurt (hm, wat doet die eigenlijk in de garage…..) en na even wat vegen met dat ding zag de motor er weer netjes uit. Nu ik toch bezig was kon de rest van de bodem ook wel schoongeveegd worden. Ook dat ging prima, op een klein hoekje na. Daar zat nog een vieze bruine klodder. Xarak zou daar toch niet………

Maar hoe ik ook veegde met de plumeau, de bruine prop kreeg ik niet weg. En net toen ik dacht die prut met de achterkant van de plumeau er uit te duwen bewoog de prut een beetje. Verhip, het bleek een pad te zijn.

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

door

Reacties

7 reacties op “5 September, ochtend”

 1. Tiny avatar

  Wat en grappig foto ! Zo te zien heb je hem uit zijn slaap gehaald.

  Je schrok zeker wel, hier springen ook regelmatig kikkers en padden voor je voeten weg 😉

 2. gusta avatar
  gusta

  Hij was zeer verstoord! leuke momentopname!

 3. Rian avatar

  Was hij daar neergestreken voor zijn winterslaap? Dan zal hij op zoek moeten naar een andere plek.

 4. Margo avatar

  Nou, die lijkt je duf aan! :mrgreen:

 5. Margo avatar

  Ben je die kleine wasdroger al kwijt?

 6. Marmein avatar
  Marmein

  Nee, nog niet.

 7. Jetske avatar

  …en onder het stof. Die werd dus even flink gestoord.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *