Ochtend

6 September, ochtend

Gisteravond keek ik even uit het raam nadat ik alle lichten in de kamer had uitgedaan. Ik verwachtte het torentje van Zalk te zien maar zag in plaats daarvan een brandweerwagen. Ik heb even getwijfeld of ik er naar toe zou gaan, misschien een foto van de wagen maken? Die zag er wat vreemd uit met aan weerskanten grote zoeklampen aan.Ik heb snel mijn statief opgezocht en ben er op afgestapt. De brandweer leek iets te zoeken want verderop liep een groep brandweermannen en vrouwen met grote zaklampen op de oevers te schijnen.

Bij het water aangekomen zag ik dat de wilgenstruik die aan de overkant van het water groeit vreemd oplichtte. Veel interessanter dan een brandweerwagen. Terwijl mijn camera de foto met een sluitertijd van 30 seconden maakte, kwamen de brandweerlieden met hun zaklampen weer terug. Terwijl ze liepen schenen ze met de lampen voor zich uit waarbij ze ook het gras langs de oever voor mij verlichtten. Wel een gelukje, want dat maakt de foto net af vind ik.

4 gedachten over “6 September, ochtend

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.