7 September, ochtend

Toen ik zaterdag mijn houtmannetje belde om het kachelhout voor de komene winter te bestellen, bleek hij een kar met 2 kuub klaar te hebben staan en kon hij het die middag brengen. Ik heb dat maar laten doen, ik was toch thuis. Maar ja, mijn oude houthok moet afgebroken worden en dus moest er een ander houthok komen en daar ben ik zondag dan ook de hele dag mee bezig geweest. Nu nog de schoorsteenveger op woensdag en marmein is klaar voor de winter.

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

door

Reacties

2 reacties op “7 September, ochtend”

  1. Jetske avatar

    Netjes gedaan.
    Je kunt er weer warmpjes bijzitten.

  2. Frank van Hienen avatar

    Ligt er netjes bij.
    Zou je mij kunnen vertellen wie je houtmannetje is? En hoe ik bij hem kan bestellen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *